Jäsenmaksut

Vuonna 2016 Diabetesseura Plasman jäsenmaksut ovat seuraavat:

• Normaali jäsenmaksu: 19 €
  • Kannatusjäsenyys: 25 €
  • Yhteisökannatusjäsenyys (peritään yrityksiltä ja yhdistyksiltä): 70 €

LIITY JÄSENEKSI

Huom. Normaalijäsenyys sisältää myös Diabetesliiton jäsenyyden. Kannatusjäsenyydet eivät sisällä äänioikeutta yhdistyksessä.

Kannatusjäsenmaksun voit maksaa suoraan Plasman verkkokaupassa. Yhteisökannatusjäsenyyden voi maksaa myös laskulla; lähetä laskutustiedot puheenjohtajalle sähköpostilla: mika@sokeriseuranta.fi.

Jäsenedut

10 % alennus Kuntokaupan tuotteista

Yhdistyksen jäsenet saavat kymmenen prosentin alennuksen kaikista Kuntokaupan tuotteista. Etu koskee myös niitä tuotteita, joiden hinnassa on jo ilmoitettu jokin alennus.

Etu lunastetaan syöttämällä verkkokaupan kassalla etukoodi, joka ilmoitetaan jäsenille mm. uutiskirjeissä ja muita kanavia pitkin.

Etukoodin saat jäsenille lähetettävien sähköpostiviestien yhteydessä.  Jos olet uusi jäsen etkä ole sitä vielä saanut, voit kysyä myös suoraan sähköpostitse: mika@sokeriseuranta.fi.

Diabetesliiton yleiset jäsenedut

Diabetesseura Plasman jäsenenä olet myös Diabetesliiton jäsen, ja saat käyttöösi kaikki Diabetesliiton tarjoamat jäsenedut. Ajantasaisen listan eduista löydät Diabetesliiton sivuilta.

Plasman yhteisökannatusjäsenet

neliapila_logo

QF-Logo

Jäsenlistamme ei lähtökohtaisesti ole julkinen. Julkaisemme kuitenkin yhteisökannatusjäseniemme nimet ja logot pyydettäessä.